TESTIMONIAL ANDREI POPA

Salut! Eu sunt Andrei, unul dintre cursantii lui Cristi.

Pe Cristi l-am cunoscut intr-o seara cand ma intalnisem cu niste prieteni. Din vorba in vorba am aflat ca se ocupa cu tranzactionarea pietelor financiare ( Forex, Stocks , Futures) si l-am intrebat ce sunt mai exact, si cum functioneaza. Cristi a inceput sa-mi explice totul…eram bulversat, prea multe informatii. Felul in care vorbea (mai exact fluenta si termenii pe care ii folosea) m-a facut sa stiu exact ca pe el il voi alege ca mentor mai ales ca eu pana acum nu auzisem pe nimeni in Romania sa vorbeasca despre piata financiara.

Dupa aproape 8 luni pot spune ca am invatat foarte multe lucruri , ceea ce l-a inceput mi se parea imposibil.

Este nevoie de foarte multa disciplina, studiu si vointa pentru a devenii un trader de succes dar mai ales sa ai un bun money management.

Cel mai important lucru care l-am invatat de la Cristi a fost money management-ul care este esential pentru a face profit pe pietele financiare. M-a invatat cum sa imi gestionez tranzactiile astfel incat si cu o rata de castig de doar 50% sa reusesc sa fac profit. Cristi imi repeta mereu ca bursa este un business iar contul de tranzactionare trebuie tratat ca atare.

Celor care isi doresc o sursa de venit suplimentara sau o cariera pe piata financiara recomand sa apeleze cu incredere la serviciile de mentorat oferite de Cristi. Nu am intalnit persoana mai pasionata si organizata pana acum.

Cristian Popa

Inginer in controlul si experiza produselor alimentare