Performanta LIVE 2020

In fiecare zi, in comunitatea noastra privata, impartasim LIVE inainte sa se deschida sesiunea de tranzactionare (London si New York), zonele pe care intentionam sa le tranzactionam si posibilele scenarii.

Fix pe aceste scenarii, monitorizam performanta tranzactiilor propuse. O poti vedea si tu mai jos.

‘R’ este pur si simplu riscul in $ per trade. Este un alt mod de a privi raportul profit / pierdere. De exemplu daca risti 0.50% per trade si ai facut un profit de 1.5% asta inseamna +3R.

Avertisment

Performantele trecute nu garanteaza rezultatele viitoare. Nici eu si nici alti membri nu garanteaza niciun rezultat sau profit anume. Ar trebuie sa fiti constienti de riscul oricarei strategii sau investitii discutate in aceasta comunitate sau in cadrul site-ului cursuriforex.ro. Strategiile sau investitiile discutate se pot schimba in functie de conditiile actuale ale pietei. Investitorii pot recupera mai putin decat investesc. Este posibil ca investiile sau strategiile mentionate in aceasta comunitate sau pe site-ul CFX sa nu fie potrivite pentru tine. Materialele prezentate nu tin cont de obiectivele specifice de investii, situatia financiara sau nevoile fiecaruia si nu sunt destinate sa fie sfaturi de tranzactionare.